Welkom IRIS

Welkom IRIS

Begin oktober is op de Expopharm in Düsseldorf het prototype van de ZiuZ IRIS geïntroduceerd! Met veel belangstelling van klant en concurrent.

19 oktober 2015

Werken met medicijnzakjes is voor veel patiënten een uitkomst; zo nemen ze altijd de juiste medicijnen op het juiste moment. IRIS is het nieuwste product van ZiuZ Medical, dat zorgt voor de vereiste controle van de zakjes nadat ze gevuld zijn. IRIS richt zich op apothekers. Het zeer compacte apparaat kan makkelijk op een tafel gezet worden en zo is er in elke apotheek een plek voor te vinden.

Wij hebben gezorgd voor een integraal ontwerpproces rondom de ontwikkeling van de IRIS. De kerntechnologie en sterktes van ZiuZ zijn in de IRIS op een gebruiksvriendelijke manier toegepast. De nieuwe look & feel heeft een betrouwbare en professionele uitstraling. Voor medische apparaten is beheersing van de risico's in het ontwerpproces essentieel. Door subsystemen vroegtijdig en uitvoerig te testen ontwikkelden we in korte tijd een betrouwbaar product.

CEO Gerrit Baarda: “Een belangrijke stap in de ontwikkeling van ZiuZ medical. Met de Photon high volume controle apparaten hadden we al de markt standaard gezet voor medicijnzakjes controle. Met de IRIS hebben we een kleiner apparaat ontwikkelt dat dezelfde kwaliteit garandeert voor retail, apothekers en ziekenhuizen. Wij zijn trotst dat we ook aan deze gebruikers nu onze ‘state of the art’ technologie kunnen aanbieden.”