We hebben alle diensten in huis die productontwikkeling tot een succes maken. En wat we niet hebben of kunnen, vinden we in ons uitgebreide netwerk van betrouwbare partners. Die diensten zijn niet alleen in een project van A tot Z beschikbaar, maar ook afzonderlijk om u bij een specifiek probleem te helpen!

Strategic Design Consultancy

Strategic Design Consultancy

Ontwikkelen van product portfolio en innovatie strategie / Innovatie en business model workshops met senior-management / Routekaart voor productontwikkeling creëren, kansen identificeren / Adviseren over organisatie van R&D teams en NPD proces, omgaan met onzekerheden en prioriteiten, kennisdeling en cultuurverandering / Analyseren van markt- en technologieontwikkelingen.

Wij geloven dat in de wereld van nu, strategische innovatie geen luxe is, maar noodzaak. Dat moet georganiseerd worden, vereist de juiste mensen, effectieve instrumenten en de juiste mentaliteit en bedrijfscultuur. We helpen deze bedrijfsfunctie in te richten en te managen. Zodat het een structurele kracht van uw onderneming wordt.

Gerelateerde projecten
Creative Concepting

Creative Concepting

Met scherp inzicht in het vraagstuk, een vrije geest en met creatieve technieken gaan wij tot het uiterste om nieuwe oplossingen te vinden / Wij geloven in het wegnemen van de schijnbare tegenstellingen / Kwaliteit verhogen terwijl de kostprijs daalt / Of functionaliteit toevoegen en tegelijkertijd het gebruik vereenvoudigen.

Genereren, ontwikkelen en visualiseren van krachtige conceptuele ideeën voor producten, diensten en systemen. Ontdekken van onvervulde behoeftes, creëren van outside-the-box oplossingen en unieke concepten. Creatieve sessies, brainstormen, schetsen, 3D visualisaties en snelle modellen. Realiseren van unieke toegevoegde waarde en concurrentie­voordeel door innovaties in technologie en design

Gerelateerde projecten
Industrial Design & Styling

Industrial Design & Styling

Integrale productontwikkeling: balanceren van functionaliteit, ergonomie, design en kosten, met focus op de business case / Het integreren van elektronica, mechatronica en andere technologie / Ontwikkelen en implementeren van consistente vormentaal, gebaseerd op het merk DNA / Definiëren van kleur, materiaal, afwerking en grafiek / Realiseren van moodboards, fotorealistische afbeeldingen en zichtmodellen

Een geslaagd productontwerp is het resultaat van talent en vasthoudendheid - kwaliteiten waarop wij onze ontwerpers selecteren. Wij geloven in ontwerpen die aantrekkelijk zijn voor de markt en helder zijn in functie en gebruik. En daarbij aansluiten bij het merkbeeld van de onderneming, zodat met elk product de merkwaarde verder vergroot wordt.

Gerelateerde projecten
User Interaction Design

User Interaction Design

We gaan met testmodellen, prototypes, wireframes en echte gebruikers aan de slag / Wij geloven in observeren, interviewen en evalueren / In het ontdekken van gedrag en behoeftes / Bedenken en testen hoe je het product vasthoudt, optilt, opent of schoonmaakt / Wat je op het scherm ziet, hoe het er op staat, wat je kunt bedienen en hoe dat precies gaat

Het ontwikkelen van de interactie tussen gebruiker en product. Bedenken, ontwerpen, testen en realiseren van passende bedieningsoplossingen, gebruikswijzen en informatievoorziening. Zorgen voor een efficiënte, veilige en aantrekkelijke interactie, zowel met de digitale user interface als met het fysieke product. Het realiseren van een optimale gebruikservaring en productbeleving.

Gerelateerde projecten
Mechanical Design & Engineering

Mechanical Design & Engineering

We houden het zo simpel mogelijk, steeds gericht op het bereiken van voordelen voor de gebruiker, een hoge betrouwbaarheid en een lage kostprijs / Risicomijdend, tenzij er veel te winnen valt door nieuwe afwijkende oplossingen te onderzoeken / Wij geloven dat een goed product een slim concept is, verstandig uitgewerkt

Slimme functionele en constructieve oplossingen realiseren. Grondig alle onderdelen detailleren om aan de eisen te voldoen. 3D modelleren, berekeningen, simulaties, beproeven. FEA, value engineering, DFA, DFM, tolerantie analyse, kostprijsbeheersing, FMEA. Selectie van geschikte technologieën, materialen en componenten. Integratie van elektronica en mechanische oplossingen. Samenwerken met producenten, leveranciers, ontwikkelpartners en keuringsinstituten.

Gerelateerde projecten
Prototyping & Testing

Prototyping & Testing

Modellen maken om te testen, te beoordelen en te valideren / Van eenvoudig schuimmodel tot proof-of-concept opstelling; van technisch functioneel model of ergonomisch prototype tot gelikt zichtmodel / Rapid prototyping, uitbesteding en eind­samenstelling / Evalueren van vorm, materiaal en afwerking / Beoordelen en beproeven door gebruikers / Testen van functie, samenstelling en assemblage / Pre-testen voor formele certificering

Elke dag maken we modellen met onze 3D printer en in onze werkplaats, en ondersteund door ons uitgebreide netwerk van toeleveranciers. Wij geloven dat het snel visueel en tastbaar maken van ideeën, het ontwerpproces enorm versterkt. Zowel in kwaliteit als in snelheid.

Gerelateerde projecten
Realisation & Manufacturing

Realisation & Manufacturing

Uitwerken van alle ontwerpspecificaties voor productie / Materialen, componenten en toeleveranciers bepalen / Samen werken aan optimalisatie van het ontwerp voor productie en assemblage / Alle onderdelen detailleren in 3D CAD, technische tekeningen, stuklijst met kostprijs, certificering en documentatie / Productievoorbereiding en nulserieproductie ondersteunen, troubleshooting

Vanaf dag 1 houden we rekening met produceerbaarheid en betrekken we toeleveranciers. Met ons brede netwerk van productie-partners kunnen we de realisatie van het product verzorgen. Uitgaande van de eisen wat betreft kosten, kwaliteit, snelheid en seriegrootte. Met scherpte in communicatie en documentatie zorgen we er voor dat het goed komt - tot en met de laatste details.

Gerelateerde projecten