Case

Carbon Droom

Handvat

Techniek

Gezocht: Technische doorbraak

Na de eerste snelle maar grondige analyse konden wij de essentiële ontwerpvraagstukken definiëren. Om vervolgens onze inspanningen te richten op het vinden van principe-oplossingen daarvoor. Op een pragmatische wijze, en met betrokkenheid van ons netwerk van toeleveranciers. Zo werden bepalende, diepgaande keuzes gemaakt over de opbouw van het product in subsystemen, functionele mechanische oplossingen en gebruik van carbon.

Scanner

Exploded view

Testen, testen, testen… testen…

De koffer wordt verkocht met levenslange garantie. Daar moeten wij het ontwerp dus geschikt voor maken. Door superslim te ontwerpen en uit te werken, en door uitgebreid oplossingen te analyseren, te simuleren en te testen. Stoeprandtesten, zand- water- en moddertesten, duurtesten, temperatuur testen, valtesten, belastingstesten etc. Om aan de hand daarvan - waar nodig - de oplossingen verder te verbeteren.

Jet-set marketing

Een luxury brand en een product voor de jet-set vereisen de juiste marketinginspanningen, door de juiste mensen op de juiste plaatsen. De introductie door prins Albert op de Boat Show van Monaco kan haast geen groter contrast vormen met het daaraan voorafgaande nachtelijke werk in felverlichte werkplaatsen op donkere industrieterreinen, waar Spark met haar toeleveranciers een eerste serie perfect werkende en afgewerkte modellen realiseerde.

Waarde door vertrouwen

HENK: een idee, ontstaan uit persoonlijke ervaring, waar gemaakt als luxe product. Fundament voor dat succes? Nauwe samenwerking, waarin onderling vertrouwen centraal staat. En extra waardevol in de markt, want: ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.

Gerelateerde items

HENK - High-end Koffer