Compact 7 HD: nieuw archetype leesloep

Compact 7 HD: nieuw archetype leesloep

Met de Compact 7 HD hebben we samen met Optelec een verrassend nieuw archetype gecreëerd voor elektronische leesloepen. Een modern hulpmiddel dat door zijn slimme concept heel eenvoudig in gebruik is.

Groot scherm, toch compact

De 7 HD heeft een groter beeldscherm dan elk ander product in deze productcategorie. Daardoor kan de gebruiker meer woorden per regel in één keer lezen. En het brede scherm biedt de gebruiker meer overzicht en inzicht in het zinsverband.

Toch is de 7 HD eenvoudig mee te nemen naar werk, school of op vakantie. Door een schijnbaar eenvoudig in- en opklapmechanisme kan de 7 HD plat worden opgevouwen.

Subtiele mechanismes

Met een druk op de knop ontvouwt de 7 HD zich. We ontwikkelden een slimme mechanische oplossing met demping, massa en vering. Daarmee komt het scherm op een prettige manier in een optimale hoek te staan, en komt de camera en objectverlichting op de optisch vereiste afstand van het papier.

Door een slim technisch concept te bedenken, en dit vervolgens professioneel uit te werken in hoogwaardig kunststof en dunwandig aluminium creëerden we een unieke gebruikservaring. Het was flink puzzelen in de zeer kleine ruimtes, dus we zijn trots op het resultaat: een compacte loep die een enorme impact heeft op de kwaliteit van leven van de slechtziende gebruiker.

Zie ook: