Coocarooc: opvouwbare bolderwagen

Coocarooc: opvouwbare bolderwagen

De Coocarooc Breeze is een zeer veelzijdige kinderwagen en is ontworpen om de mobiliteit van grote en kleine gezinnen te bevorderen. Spark heeft samen met Carver Engineering de ontwikkeling van de Breeze verzorgd.

Gemakkelijk mee te nemen

Door de doordachte functionaliteit van de bestaande bolderwagen te koppelen aan de mogelijkheden van innovatieve en nieuwe materialen is een geheel nieuw concept ontstaan. Niet alleen grote en kleine kinderen gaan mee, ook voor de spullen is er genoeg plaats. Handig voor op het strand, maar ook om boodschappen te doen.

De Breeze is in 4 delen uit elkaar te nemen, past in iedere personenauto en neemt ook in huis weinig ruimte in. Met een gewicht van nog geen 18 kg is de Breeze gemakkelijk te hanteren en in de handige draagtas ook mee te nemen in trein of vliegtuig).

Veiligheid

Voor dit soort producten is veiligheid een vereiste. De Coocarooc Breeze is daarom uitgebreid getest en voldoen aan alle van toepassing zijnde normeringen. De Breeze is door het onafhankelijke bureau Veritas goedgekeurd volgens de kinderwagen norm EN 1888 en voor zover van toepassing de speelgoednorm EN 71.

Zie ook: