Criade: elegante boxspring

Criade: elegante boxspring

Hoe creëer je een vernieuwende boxspring, met behoud van de sterke merksignatuur van Koninklijke Auping? Het antwoord lag in het frame. We ontwierpen samen met Auping een frame op pootjes; een primeur in de wereld van boxsprings.

Nauwe samenwerking

Auping werkt regelmatig samen met externe ontwerpers. Net als bij de Auping Royal werkten we in dit project als een hecht team waarbij we elkaar inspireerden en uitdaagden tijdens creatieve brainstorms.

Licht en luchtig

De merkwaarden van Auping hebben wij vertaald naar producteigenschappen. Bij deze boxspring uit zich dat in het subtiele frame met een lichte uitstraling. We kozen voor ranke lijnen, verfijnde details en hoogwaardige materialen, waarmee de nieuwe boxspringlijn perfect past bij de Auping signatuur en bij de markt. Door de subtiele pootjes komt de boxspring visueel los van de grond. Dit draagt bovendien bij aan de goede ventilatie.

Mix & match

Naast de vormdetaillering van de pootjes ondersteunden we Auping ook bij de visualisaties en conceptontwikkeling van de hoofdborden. Door de ruime keuze uit hoofdborden in verschillende stijlen, kwaliteitsstoffen en diverse kleuren frames kan iedereen zelf zijn eigen bed ontwerpen.

De complementerende kennis en kunde van Koninklijke Auping en Spark hebben geresulteerd in deze prachtige nieuwe boxspring. De Criade sluit functioneel en visueel aan bij de hoge kwaliteitseisen en de signatuur van Auping.

Lees meer: