Fietshelm verstelsysteem met snel sluitmechanisme

Fietshelm verstelsysteem met snel sluitmechanisme

Dit nieuwe verstelsysteem voor de Elite-sportlijn van Etto fietshelmen is heel eenvoudig in te stellen en sluit perfect aan op het hoofd. Én het benut het patent voor het snelle sluitmechanisme optimaal.

Perfecte pasvorm

De fiets- en skihelmen van de Noorse producent Etto worden verkocht in heel Europa. Voor de Elite-lijn fietshelmen wilden ze een lichter en kleiner verstelsysteem dat ook beter aansluit op het hoofd. De nieuwe behuizing voorzagen we van verende kunststof elementen die de contour van het hoofd volgen en daardoor de druk mooi verdelen over het hoofd. De luchtigheid van de constructie zorgt daarnaast voor meer ventilatie tijdens het sporten.

Meer comfort én lagere kostprijs

De kunststof delen van het verstelsysteem hebben we teruggebracht tot slechts 40% van het oorspronkelijke gewicht. Dit levert een kostprijsbesparing op en biedt tegelijkertijd meer draagcomfort voor de fietser.

Branding

Het nieuwe systeem heeft een eigentijdse uitstraling. Het centrale kapje van het systeem is verwisselbaar en kan in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Dit biedt mooie mogelijkheden voor ‘branding’ en het accentueren van prijsniveaus binnen de productlijn.

Zie ook: