Award
Bekroond product
  • Honeywell ACS Human Factors AwardHoneywell ACS Human Factors Award
  • Erkenning Goed Industrieel Ontwerp Erkenning Goed Industrieel Ontwerp
  • Red Dot Design AwardRed Dot Design Award
  • Syntens Innovation AwardSyntens Innovation Award
  • iF Design AwardiF Design Award
Explosieveilige Fusion 4 MiniPak

Explosieveilige Fusion 4 MiniPak

Samen met Honeywell Enraf ontwikkelden we een besturingsmodule voor het mengen van brandstoffen en additieven. De vormgeving en grafische interface zijn uniek en vooruitstrevend in deze conventionele industriële markt.

Merkbeleving

De kwaliteitsbeleving van dit mengsysteem voor brandstoffen en additieven, en de merkidentiteit van de klant zijn enorm versterkt door de gebruiksvriendelijke explosieveilige besturingsmodule. Dit heeft geholpen het dalende marktaandeel terug te brengen op het oude niveau.

Modulaire hardware

De Fusion 4 MiniPak heeft aanzienlijk minder onderdelen dan zijn voorgangers. Hierdoor is zowel de assemblage van de elektronica en bekabeling als de installatie in het veld vereenvoudigd. Met minder verschillende producten worden nu meer passende oplossingen aangeboden.

Oersterk

Voor producten in de petro-chemische industrie is het van essentieel belang dat ze veilig zijn en voldoen aan de allerhoogste wereldwijde veiligheidseisen. We hebben de aluminium behuizing zo ontworpen dat deze inwendige gasexplosies kan weerstaan.

Internationale bediening

Dankzij de 'self-explaining' en plezierige user interface is het systeem snel en veilig te kalibreren en te bedienen. Omdat vrachtwagenchauffeurs niet allemaal dezelfde taal spreken is er veel gebruik gemaakt van symbolen en kan er eenvoudig van taal gewisseld worden.

Spark en Honeywell Enraf ontvingen voor de Fusion4 Minipak een iF Award 2012 en een GIO Award 2010.

Zie ook: