Award
Bekroond product
  • Erkenning Goed Industrieel Ontwerp Erkenning Goed Industrieel Ontwerp
iZi2Connect dakkofferklem

iZi2Connect dakkofferklem

Samen met HTS Packline ontwierpen we de iZi2Connect: een connector om skiboxen snel, simpel en veilig aan de dakdragers van een auto te bevestigen. Het is een uiterst compact ontwerp zonder losse onderdelen.

Handig in gebruik en veilig

De connector is een uitgekiende dakkofferklem. Een stevig in de hand liggend bovendeel met een beweegbare solide haak daar onder. Het systeem is in één eenvoudige beweging via sleuven, binnen in de skibox, om de dakdrager op de auto te haken. Met een grote en gripvaste draaiknop in het bovendeel is de connector vervolgens stevig vast te draaien.

Botsbestendig

Het compacte ontwerp is uiterst veilig. We rekende de iZi2Connect grondig door op botsbestendigheid en extreme manoeuvres. Uit intensieve crashtesten blijkt dat het robuuste en zelfremmende interne klemmechanisme losschieten voorkomt, zelfs bij hoge impact en grote mechanische krachten door plotseling zwenken.

Vorm in de huisstijl

De beeldtaal van de skiboxbevestiger is compact en dynamisch, en sluit qua beleving en uitstraling naadloos aan bij de high end skiboxen van HTS Packline. We introduceerden hiermee een vernieuwende vorm die de identiteit en herkenbaarheid van het merk versterkt.

Zie ook: