ING pinautomaatfront

ING pinautomaatfront

De ING Bank en de Postbank gingen in 2009 samen verder onder de naam ING. De merknaam Postbank verdween. De blauwe kleuren maakten plaats voor oranje. We ontwikkelden binnen een strak tijdschema een front, voor de nieuwe huisstijl van de ING.

Niet te missen

Een strak product op basis van het vormconcept van de retail ontwerpers van Storeage. Het front heeft een geknikte rechthoekige vorm die gemaakt is van 1,5 mm dik RVS. Het geheel ziet er uit als één massief robuust blok.

Moeiteloos installeren

Naast zeer hoge kwaliteitseisen aan de stijl was voor de opdrachtgever ook het installatiegemak van groot belang. Er moesten bijna tweeduizend pinautomaatfronten van de Postbank worden vervangen.

Slim veermechanisme

We bedachten een slim veermechanisme waarmee het front in alle richtingen zeer nauwkeurig is te verstellen. Tussen het pinautomaatfront en de automaat zit nu een verstelbaar binnenstuk om dit diepteverschil onzichtbaar op te vangen. Slimme oplossingen voor de opdrachtgever, de klant én de installateur.

Zichtbaarheid door LED

Het ING logo en de oranjegekleurde stalen rand van het pinautomaatfront worden vanaf de achterkant verlicht door een reeks LED's. De verlichting springt aan als het begint te schemeren; hoe donkerder, hoe minder fel de LED verlichting brandt.

Zie ook: