Quooker Boiler-top

Quooker Boiler-top

Quooker is de uitvinder, ontwikkelaar en producent van de kokend-water-kraan. Voor de nieuwe uitvoering van dit succesvolle product realiseerden wij een nieuwe rode 'boiler-top' met magneetklep.

Onzichtbare upgrade

Quooker had het idee om de nieuwe uitvoering van het product uit te rusten met een elektrisch gestuurde magneetklep, bovenop de boiler. Zo ontstaat een veelzijdiger product en worden de warmteverliezen verder verkleind. En dat compact vormgegeven als een bijna 'onzichtbare' upgrade.

Kenmerkend gemak

Door compact en slim te ontwerpen kan de vorm van de boiler-top de bestaande oplossing zo dicht mogelijk benaderen. En is daardoor met minimale aanpassingen op meerdere modellen Quooker boilers toepasbaar.

Door nauw samen te werken met de elektronica-ontwikkelaar konden we een optimale vorm en afmeting van de print realiseren. En alle onderdelen in kunststof en hoogwaardig isolatieschuim in detail in CAD uitwerken.

Quooker to the test

Met prototypes en proefmodellen testten we of de oplossing naar wens functioneerde. Daarbij hebben we bijzondere aandacht gegeven aan de assemblage van het geheel. Bij een dergelijk subsysteem met leidingen en bedrading van groot belang voor de kostprijsbeheersing en betrouwbaarheid.

More: