Mobiele weegindicator voor palletwagens

Mobiele weegindicator voor palletwagens

Samen met Ravas ontwikkelden we een mobiele weegindicator voor palletwagens. Zij hadden behoefte aan een ontwerp dat aan te passen is aan elke gewenste merkstijl. Wij maakten een weegindicator die met minimale investeringen van identiteit kan veranderen.

Custom spuitgietdeel

Het beschermingsschild aan de achterzijde van de display wordt uit kunststof gegoten. Dankzij een wisseldeel op de matrijs kan het logo van de desbetreffende klant meegegoten worden. Dat scheelt kosten want nu hoeft niet elke keer een nieuwe matrijs gemaakt te worden. De stickers op de display worden voor elke klant speciaal gemaakt: zo krijg je op betaalbare wijze een passend product voor elke klant. De weegindicator moet robuustheid uitstralen in de vormgeving en daarom is er gekozen voor grote afgeronde vormen en weinig kleine details.

Universeel

We hebben de weegindicator gebruiksvriendelijk gemaakt door een aantal elementen toe te voegen, waaronder een verwisselbare accu, een bijpassende lader en een tussenstuk dat de weegindicator op eenvoudige wijze geschikt maakt voor verschillende types palletwagens.

Zie ook: