Barbecuen met één hand

Barbecuen met één hand

BBQen met slechts één hand en zo een hand vrijhouden voor een bordje of drankje? Een fluitje van een cent met de BarBeQing, een nieuw product van Flextars en Spark.

5-in-1 tool

De BarBeQing combineert de functionaliteit van vier traditionele BBQ-tools: vork, spatel, tang en draaitang. De twee gekartelde spatels staan onder een hoek van ongeveer 45 graden en zijn met een eenvoudige knijpbeweging bij elkaar te brengen. Hierdoor is het een koud kunstje vis of vlees op te pakken, hetzij door te knijpen hetzij door een spatel onder het voedsel te schuiven.

Heel bijzonder is de tweetandige vork, die door een van de spatels loopt. Door de BarBeQing samen te knijpen, schuift de spatel automatisch het eten van de tanden. Dit alles maakt de BarBeQing tot een unieke 5-in-1 tool.

Luxe tegen een lage prijs

Spark is conform de wens van Flextars dicht bij de oorspronkelijke opzet gebleven. Wij hebben het idee van Flextars omgezet in een robuust product met een strakke en luxe uitstraling tegen een kosteneffectieve prijs. Daarnaast is de BarBeQing geschikt gemaakt voor serieproductie.

Zie ook: