Smart- en Decklock voor de pleziervaart

Smart- en Decklock voor de pleziervaart

Stazo is een wereldwijd opererende Nederlandse producent van diefstalpreventiesystemen voor pleziervaartuigen. Met de introductie van het Smartlock heeft Stazo een standaard gezet waar het gaat om gebruiksgemak, duurzaamheid en design.

Leg zorgenloos aan

Het nieuwe Smartlock Quicklink biedt de vertrouwde mogelijkheid de kostbare buitenboordmotor tegen diefstal te beveiligen. Ook biedt het de mogelijkheid het hele vaartuig aan de wal te zekeren, met behulp van de Quicklink lassokabel. Deze kabel kan ook gebruikt worden met een ander nieuw product, de Decklock Quicklink. Decklock Quicklink  bevestig je niet aan wal, maar in het dek van een pleziervaartuig. 

Ervaar smartlock

In nauwe samenwerking met de opdrachtgever hebben we deze serie RVS producten ontwikkeld, waarin gebruiksgemak, security en design zijn verenigd. Naast de ontwikkeling van de fysieke producten hebben we een bijdrage geleverd in het bepalen van de marktpositionering, de ontwikkeling van de verpakkingen en een draagtas.

Overal veilig

De gebruiker kan voor de meest uiteenlopende situaties een geschikte combinatie van producten in de Quicklink serie vinden. De montage van het Smartlock Quicklink is eenvoudig en zonder gereedschap. Het systeem kan gemonteerd worden zonder blijvende schade aan de boot.

De sloten voldoen aan strenge internationale certificaties en zijn TNO goedgekeurd.

Zie ook: