Award
Bekroond product
  • Intelligent Vending AwardIntelligent Vending Award
Veromatic Delispresso: espressomachine met delicaat design

Veromatic Delispresso: espressomachine met delicaat design

De Delispresso is een sympathieke en gebruiksvriendelijke espressomachine voor de professionele markt. Samen met Veromatic combineerden we hiermee traditionele espressobereidingen en een aansprekende vormgeving.

Sfeervol

Wat direct opvalt aan deze professionele espressomachine is het sierlijke gebogen glazen front met LED-verlichting, die in elke mogelijke kleur de achtergrond subtiel aanlicht. Het verlichte beeld is aan te passen aan de gewenste huisstijl.

Superverse koffie

De koffie van vers gemalen bonen vloeit in diverse combinaties met melk, suiker en cacao uit de Delispresso. Sterkte, smaak en hoeveelheid zijn via het tweetalige touchscreen intuïtief in te stellen.

Sensoren onder de twee schenktuiten zorgen er na de drankkeuze voor dat de kop op de juiste plek komt te staan. Bij verkeerd plaatsen volgt er een grafische aanwijzing op het touchscreen en wordt met een LED de juiste positie aangegeven. Verspilling wordt verder vermeden doordat de hoogte van de schenktuiten automatisch wordt aangepast aan de gekozen drank.

Energy saving

De Delispresso is uitgerust met het zogeheten Veromatic Intelligent Power Saving-systeem. Dit is een zelflerend energiebesparingssysteem dat na enkele weken gebruik vaststelt in welke periodes de machine niet of nauwelijks in bedrijf is. In die periodes schakelt de Delispresso automatisch naar de standby-stand.

Zie ook: