Award
Bekroond product
  • Erkenning Goed Industrieel Ontwerp Erkenning Goed Industrieel Ontwerp
  • Red Dot Design AwardRed Dot Design Award
  • iF Design AwardiF Design Award
Xpozer innovatief ophangsysteem

Xpozer innovatief ophangsysteem

In samenwerking met Xpozer ontwikkelden we een innovatief en bijzonder gebruiksvriendelijk systeem om grootformaat afbeeldingen op te hangen zonder zichtbare lijst. Het Xpozer systeem geeft een ongekend mooi en professioneel effect, alsof de afbeelding voor de muur zweeft.

Onzichtbaar spannen

De afbeelding wordt afgedrukt op hoogwaardige kunststof, met op de achterkant vier kunststof hoekjes. Het onzichtbare opspansysteem bestaat uit een drietal aluminium profielen. Twee daarvan zijn uitgerust met draaiende opspanpunten, de derde duwt ze uit elkaar en trekt de afbeelding strak.

Decoreren met gemak

Dit ogenschijnlijk eenvoudige effect is alleen te bereiken met een perfect uitgekiende krachtverdeling over de vier hoeken. De opgespannen afbeelding is vervolgens eenvoudig aan de muur te bevestigen.

Oneindig hergebruik

Xpozer biedt een maximaal effect met een minimum aan materiaalgebruik. In tegenstelling tot gewone lijsten is er geen gebruik van zware glasplaten, maar uitsluitend goed recyclebaar aluminium en kunststof. Het Xpozer systeem is bovendien oneindig vaak her te gebruiken met nieuwe afbeeldingen.

Spark en Xpozer ontvingen in 2012 een   voor het Xpozer systeem. Eerder ontvingen Spark en Xpozer een Red Dot Design Award in 2011 en een GIO Award 2010.

Zie ook: